01 oktober 2009

Lilltoaletten, del 3

Arbetet med toaletten gick dock frammåt och snart var avlopp, vatten och el på plats. Det sjuka är att när man renoverar kan man tycka att det blir fint med ny avloppsrör....


Till vänster förberett för handfat och till höger för toaletten.

Golvskivorna på plats. Genast kändes allting mycket bättre. Nu kunde man ju gå var som helst utan att vara rädd för att ramla genom golvet.


Takkupan som toaletten är i är inte tilläggsisolerad. Fråga inte varför, det blev bara så. Men vindtätt är det i alla fall!

Alla väggar kläddes med Easy Cover, som förövring nästan alla våra väggar. Eftersom detta bara är en toalett så valde vi att måla istället för att kakla. Och när vi hade kommit hit kändes det som om det redan var klart. Gult och fult, men inga sågspån.

Efter första omgången väggfärg. Väggarna är målade med en blankare fär för att stå emot fukt och vatten bättre. Blir ju lätt skvätt runt handfatet.


På golvet lade vi en matta från Forbo Novilon Fusion. Först var vi inne på en svart matta, men alla såg så plastiga ut. Så valet föll på denna träinspirerade variant. Och vi har inte ångrat oss.

Denna konstiga utstickande vägg målades i en annankulör. Bättre att framhäva vinklarna än att försöka dölja dom.

Nu är ju toaletten klar och fungerar som hela familjens badrum exkl dusch. Bilder på färdiga toaletten har vi inte så det ska fixas. Men först måste det städas då det är väldigt mycket saker och rörigt där. Längtar till att badrummet också kan checkas av från listan


Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar