04 mars 2010

Köket den 4 mars

Som sagt så har elektrikern varit hos oss idag. Så nu är det förberett för alla uttag, både till vitvaror och bänkuttag samt till spottarna. Idag var det Svens lediga dag så Mina-My hade inget dagis idag och barnvakt var det svårt med, så Mia tog semester. Och tur var väl det för även om man tror att man bestämt allting innan så blir det i alla fall massa beslut som måste tas på plats när elektrikern är med.

Vi löste det med bänkuttagen riktigt bra. Vi behöver inte borra ett enda hål i glasskivan som vi ska ha som stänkskydd. Och det förenklar både beställning och montering av glasskivan.
Ena väggen har också fått nytt gips. Tanken var att Sven skulle sätta upp nästan allt gips i kväll och imorgon. Men han ångrade sig angående vilken storlek han köpt, och slängde sig i bilen för att åka och köpa nya. Då hade ena hjulet på släpvagnen låst sig och han hann inte dit i tid. Så himla typiskt.

Så här ser det ut just nu hemma hos oss.

Många spottar = många kablar

Det var en gång en matsal. Men det var för längesen såå länge sen. Var är den nu? Jo dold under byggmaterial och sågspån...
Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar