06 mars 2010

Köket den 6 mars

Det blir mycket kök nu. Vi vet att det inte är så roligt med ensidighet, men helt ärligt så finns det inte plats för annat just nu. Men snart kommer våren igång, allt med bebisen tränger på och vi kan se slutet på köksrenoveringen och börjar närma oss inreda-köket-fasen. Och då blir det lite mer variation på inläggen :)

Nu är nästan all vägg gips på plats. Rummet blir nästan att kännas klart på en gång... Det Sven har kvar är att bygga in den bärande balken mellan kök och vardagsrum samt sätta gips på väggsnuttarna i matsalen som fortfarande skiljer matsal från kök. Mycket reglande och justerande. Huset är väldigt snett..... Sen kom han på att elektriken tänkt fel på två ställen. Och detta upptäckte han efter att gipset var på plats. Den ena felet kan nog fixas, men det andra vette fan.

I dag beställde Mia fläkten efter att ha detaljgranskat den engelska bruksanvisningen som hon fått från Franke. Det skulle vara så typiskt oss om det inte skulle gå att få upp fläkten på grund av någonting, men det verkar funka fin fint. Ventilations-killen har specialtillverkat en rördel som vi ska använda till fläkten och hämtade Mia i går kväll. Golvet som vi har beställt har också kommit och vi ska hämta det på måndag. Många grejor som ska fixas, tänkas till om och göras. Sven känner sig stressad och Mia är bara apatisk.... Kul? Nej! Men desto roligare sen när det är klart. Det vet vi ju, har varit i denna situation inte bara en gång förrut.

Kom precis på att vi inte visat er ritningen för köket. Har den i en annan dator. Ska försöka få över ritningen till ett inlägg imorgon....

1 kommentar:

  1. Oj vad ni är på gång! Men det där med att eluttag och annat blir fel är väl helt normalt... Lite PPL (På Platsen Lösning) är heeeelt normalt :)

    SvaraRadera