19 augusti 2009

Snigeln har kommit runt fönstret

Idag var vi barnfria nästan hela dagen och tänkte få mycket gjort. Men som vanligt så krånglade det och vi kom inte alls så långt som vi trodde. Men vi kom i alla fall runt det första fönstret :)


I morgon ska vi fortsätta att snickra. Ett par timmar med Mina-My hemma och ett par timmar själva. Sen ska vi åka hem till Mias syster som fyller jämt. Och den kvällen är sista kvällen på Mias semester så efter det blir det mindre tid till att snickra tillsammans.
Vi fick i början ett par nya grannar. De har blåst ut hela huset och totalrenoverat det. Dessutom ska de bygga på en våning. De har byggt själva stommen med regelverk för väggar och satt på ett tak på baksidan av tomten. Idag så lyfte de på hela paketet ovanpå det befintliga huset.


Här kopplar de fast övervåningen i den väldigt stora kranen. Och på kortet har är övervåningen på väg till sin nya plats.

Mycket spännande att titta på och ett väldigt smart och tidssparande sätt att bygga. Som vanligt när Sven får se hur någon annan gör så tycker han att vi skulle gjort så istället och att alla andra är mycket smartare än oss....

Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar