15 augusti 2009

Tavelvägg under förändring

Idag har Sven och Mina-My varit borta nästan hela dagen på hockeyturnering. Undertiden har Mia grundmålat brädor och städat sådant där tråkigt som högen med viktiga papper i köket. Men lite roligt har också hunnits med.

Några tavlor har tillkommit och några har bytt plats. Det som är så bra med en tavelvägg är att den kan förändras enkelt. Just nu fattas det någonting ovanför den större tavlan då de som hände där nytte plats. Först tänkte Mia sätta korten på Mina-My där, men korten blev att hamna utanför blickfånget och de är våra bästa kort som vi vill ska synas bra. Vi får se vad som hamnar där. Kanske några autografer från Luleå hockey?! (Sven älskar Luleå....) Kandelabern fick vi av ett par vänner i födelsedagspresent. Dock har vi inte hunnit köpa några ljus till den. Det ska vara turkosa ljus. Och sätter vi i vita är risken att det aldrig blir av att byta ut dom.

Även två andra tavlor som legat i en låda i flera månader åkte upp på väggen. Mia är väldigt förtjust i dessa tavlor som är ett tiokronorsfynd på Rusta. Dock har de inte hittat sin plats, men hänger i alla fall på en vägg i matsalen så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar