15 december 2009

Det var inte så enkelt som vi trodde....

Igår skulle vi lite snabbt slänga upp fläktskåpen på väggen i lekrummet. Ja lite snabbt gick det inte och det var inte alls så enkelt som vi trodde. Vi tycker helt ärligt att ingen av oss har tummen mitt i hand, men bara gångjärnen tog ett bra tag att förstå och få dit. Och sen skulle dom upp. Ända upp mot taket. Tungt som fan tyckte Mia som som vanligt skulle hålla i medan Sven skruvade. Och bitsen blev runda, och skruvarna var skit och väggen skev. Men nu sitter dom där.

Och på tal om lekrummet så såg Mia att miniköket Duktig från IKEA äntligen kommit till varuhusen igen. Så nu är frågan om vi orkar åka till IKEA igen innan jul eller om Mina-My ska få den i födelsedagspresent istället (hon fyller relativt snart).

I badrummet så satte Sven upp resterande tak igår och borrade alla hål för spottarna. Men då upptäckte han att vi glömt att dra rör för elkablarna till en spot. Får hoppas att det går att lösa i efterhand. Så nu ska det kvistlackas. Vilket inte är världens roligaste jobb.

Planen har ju varit att få klart badrum och lekrum på entrénplan. Sen skulle Sven bygga om hallen på övervåningen till ett sovrum och fixa till trappen och väggarna i trappen. Men nu har vi börjat att fundera på om man kanske skulle bygga om köket först istället. Ombyggnationen av köket är ju en större grej som kommer påverka hela entréplanet. Och det känns ju mycket enklare att ha massa sågspån och grejor när man har en liten bebis som antingen ligger i vaggan eller i vagnen än ett barn som kryper/går i sågspånet. Vi får se hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar