19 december 2009

Trendiga paket

Vill du inte bara ha ett modernt hem, utan också att julklapparna ska vara trendigt inslagna så är följande årets pakettrender:

  • Matt metallic-färger. Som matt guld, matt silver, brons. Gärna i kombination med blank metallic i något mönster.
  • Folkloretrenden. Genuina paket med känsla av hemslöjd, i de traditionella färgerna vitt, rött, grönt och svart. Virkade hjärtan, rutigt, band i garner och bomull, addera en grankvist eller en kanelstång.
  • ”Eco wrapping”. Återvinn och skapa fina paket av saker du har hemma. Jobba med ekologiska papper. Gör presentpåsar av mjölkkartonger och ett fint omslagspapper. Spara gamla presentpapper, använd grovt snöre.
  • Dova färger. Trenden för eleganta paket är hämtad från holländska barockmålare, 1600-talstavlor. Färger som duvblått, blekrosa, grått, mörkgrönt, lila. Addera lite guld så får du lyxiga paket, som kvällshimlen över New York.
  • Vintage möter det nya. Sammetsband, vackra knappar och gamla spetsar. Papper med gammal känsla, med motiv av notblad eller arkitektoniska ritningar. Det antika bryts av på ett spännande sätt med självlysande band.
  • Lila är en färg på ingång. Matcha med titangrått, svart, matt metallic, bryt av med orange. Kombinationen turkost med guld eller silver. Titanfärgerna med orange. Rosa, rött, orange och guld ihop, med någon gnistrande detalj.

Mia brukar alltid ha ett tema för varje jul, men i år har det inte blivit så. Inte nog med ork, inspiration eller tid. Men nästa jul då j****r ska allt vara "tematiserat"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar