11 september 2009

Husnummer

Inte allt för sällan får Mia en idé som Sven får fixa. Sven blir inte alltid supernöjd med resultatet. Men den senaste idén som genomförts blev han riktigt nöjd med. Huset är inte längre anonymt.

På bloggen Qreate/Blogg by Malin Stoor fann Mia inspiration till att skriva ut husnumret med bokstäver. Efter att Mia valt typsnitt, skrivit ut i A3 och köpt ett hyllplan så har Sven sågat och satt klossar bakom bokstäverna samt målat alltihopa. Och idag kom dom alltså på plats. Mycket nöjda. Och skönt att få bocka av en sak på i-pipeline-listan. Nu fattas det bara någon snygg fasadbelysning. Funderar på två lampor som sitter fast på väggen och står ut, ungefär som de brukar ha på affärsskyltar.

Ja röret som sitter fast på hängrännan är som vi hoppas ni förstår en temporär lösning. Hängränna kommer upp inom kort. Det stora fönstret på samma vägg som bokstäverna är inte heller så snyggt. Målning väntas nästa sommar. Tidigare hade vi bestämt oss för att ha röda fönster, men efter att vi satt in nya vita fönster och tyckt att det ser snytggt ut, så började vi fundera på om vi skulle ha vita fönster istället. Ja vi har ju vintern på oss att fundera.

Bild: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar