28 september 2009

Lilltoaletten

Toaletten på övervåningen var tidigare två rum. Ett rum med handfat och badkar och ett rum med bara en toalett. Idag är allt helt omgjort, badkaren utkastat och planlösningen annorlunda. Det var ett idogt jobb att få ihop allting. Tänkte börja med att visa bilder på hur det gamla tvätt/badrummet såg ut.

Mycket fin och tidstypisk våtrumstapet i härlig röd nyans. Observera papperstussen vid kranen på elementet. Mycket pittoreskt.
Den härliga tapeten följer hela rummet. Spegeln ingick i köket och var mycket fin. Observera dock att spegeln mer är dekoration än användbar då spegeln knapps speglar på grund av åldern och antagligen kvalitén.
De fina materialvalet går igen på golvet. Fin mosaik. Extra hållbart då det är lagt uppe på ett gammalt klinkersgolv. Och utan tätskikt.


Ett badkar i modell mini. Mia på 160 cm lång kunde knappt halvligga. Fogarna i kaklet är röda, allt för att matcha tapeterna. Även här har man kaklat utan tätskikt. Som ni säkert förstår ett bra och funktionellt badrum som klippt och skuret för en barnfamilj. Ironi? Ja! Nästa gång ni får se toaletten är den i ännu finare form:)

Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar