04 september 2009

På nästa grej bara...

Nu är all panel på plats, takfoten inklädd och det enda som är kvar att måla är halva gaveln på motsatt sida (som inte har övervåning) och lånsidan där ingången är samt en sida på en bräda. Men med allt regn som varit de sista dagarna har det fått vänta.

Men Sven ligger ju inte på latsidan. Igår drog han iväg och köpte lite tryckimpregnerat virke och idag har han påbörjat uppbyggnaden av balkongen. Golvet är lagt och nu ska stolpar och själva staketet upp. Ja staketet ja. Mia har bestämt att allt staket som ska vara runt balkong, soldäck och terrass ska se likadant ut. Därför är staketbeslutet väldigt viktigt! Sven tycker att det bara är att bestämma sig medan Mia vill kolla runt på lite bilder och åka och kika på andras staket. Idag kommer Sven inte hinna till själva staketet och imorgon börjar han att jobba på eftermiddagen så Mia får lite tid att göra en inspirationsrunda på både nätet och i grannskapet...

Bilder: privata

3 kommentarer:

  1. Hej Mia!
    Jag vill berätta den glädjande nyheten att det är du som har vunnit bokhyllan Reader´s Nest i min tävling! Stort grattis!!!
    Är du snäll och mailar mig din adress så skickar Design Online ut vinsten till dig.
    Ha en riktigt skön helg!
    Irene
    proforma@live.se

    SvaraRadera
  2. Hörde att någon vunnit förstapris och blev nyfiken på byggkaoset... kul att titta in! Förstår att Sven och Mia är två kreativa kämpar!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Sv. Hejsan! Det är tryckimpregnerat och dimensionen är 20x45mm virke, från Hedins Trä AB. Men finns även på byggmax =) Lycka till!!! //Sofie

    SvaraRadera