15 november 2009

Familjen otrendig 2

Stefan Nilssons på Trendgruppen gjorde som jag tidigare nämnde en trendspaning för 2010. Ett annat tema förutom det mörka och murriga är Rock n´Roll. Enligt Stefan föds trenderna i modehusen och i storstäderna och det som är inne återspeglas i utbudet av inredning. Stefan berättade att i varje lågkonjunktur så föds en ny musikstil och mycket handlar om att bryta sig loss från etablissemanget. I den här trenden så skall man inreda lite som i en "skum" nattklubb och det skall vara rockigt, ha mycket attityd och gärna en känsla av gatumiljö fast inomhus.


Dessa bilder kommer från Meet i New York. Grundarna insåg nämligen att det fanns ett behov av en särskild plats i New York där kreativa affärskontakter och företagsledare kunde samlas utanför det traditionella kontoret för att hitta nya vägar och knyta nya kontakter. Bland kunderna finns bl.a. reklambyråer, välkända varumärken och tv-stationer.

Ja detta är ju definitivt mer i vår smak. De mörka rummet är väl lite väl mörkt för vår smak, men rock och döskallar är i alla fall någonting som vi alltid gillat, även om det inte syns så mycket i vårt hus. Men vi har ju källaren kvar, men i och för sig så är ju denna stil i alla fall ute. Så vi förblir otrendiga

Bild: Meet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar