12 november 2009

Familjen otrendig

Nyligen så har ett helt gäng inredningsbloggare haft en träff och bland annat fått en trendspaning av Stefan Nilsson på Trendgruppen. Och vilka trender är det som är på ingång då? Dessa bilder är typexempel på trendiga hem.


Tegelväggen är tillbaka. Vill du vara helrätt ska du inreda i mörkt och rå. Hemmen ska gärna fyllas med trämaterial och ha lite känsla av snickarbod. Förutom tegelväggen så är träpanelen tillbaka. Och då inte vita som vi sett ett tag utan gärna mörk och murrig. Detta är en del av vad Stefan kallar industrialism-trenden. Fortsättning följer.... Men vi kan ju direkt konstatera att vi är väldigt otrendiga med våra vita väggar :)

Bilder: Living Etc

2 kommentarer:

  1. Otrendigt är trendigt som fan! Om man nu vill vara trendig det är väll den stora frågan!! Tillhör inte kategorin. Fortsätt vara otrendiga snälla!!

    SvaraRadera
  2. jag tycker det är skit coolt att ha en helt egen stil, även om den är helt otrendig. Och nä vi har väl ingen direkt önskan eller strävan om att vara inne, men det är ju lite kul att konstatera att man inte heller detta år kommer vara het! ;)

    SvaraRadera