22 november 2009

Status lekrum 091122

Idag har vi varit sega, även Sven. Spacklet på väggarna har i alla fall slipats och golvspånskivor inhandlats. Nästa vecka är en dålig vecka sett ur renoveringssynvinkel. Sven jobbar både på veckan och hela nästa helg. Och för Mia blir det ju inget gjort....

Idag är det 32 dagar kvar till julafton. I år ska vi vara tillsammans med Svens syster och familj hemma hos oss. Vilket betyder att allt byggmaterial, allt badrumstillbehör och övrigt stök ska vara bortplockat innan dess. Och sen ska hela huset städas också. Sven tycker det är helt lugnt, men Mia är otroligt skeptisk. Varje år brukar vi ha lite glöggmingel i början på december då det kommer hit vänner som dricker glögg och äter tilltugg. Men i år kommer det inte att bli någonting. Det finns inte en chans att det kommer att vara så ihopplockat att vi kan bjuda hem ett rejält gäng. Tråkigt men vi får ta igen det nästa december.

Nästa söndag ska man ju sätta upp adventsbelysningen, men det känns inte heller riktigt kul när allt är så stökigt. Och utomhus blir det ingen belysning eftersom vi inte har något uttag ute än. Ja det här blev ju inget muntert inlägg. Det är jobbigt att renovera, men så fort det senaste projektet blivit klart så liksom glömmer man det. Nästan lika snabbt "vänjer" man sig vid det som man fixat iordning. Det är tur att man har en kamera så man kan jämföra med hur det såg ut innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar