15 maj 2009

Biorummet del 3

Här kommer den näst sista delen i historien om biorummets födelse och utveckling. Senaste inlägget handlade om väggen där duken hänger. Detta inlägg ägnas åt väggen mitt emot, och lite åt en annan vägg.


Här ser ni dörren in till biorummet sett från just det rummet. Till höger är ingången till det blivande sovrummet (om typ 10 år....). I hörnet till höger bestämde sig Sven för att bygga en hylla för all teknisk utrustning.


På andra sidan var det en sluttande kan mitt på väggen. Istället för att gömma den så gjorde Sven en DVD-hylla.


Allt regelverk kläddes in och spacklades jämna. I teknikskåpet blev det ett kylskåpshål. Perfekt för kalla öl och läsk. Och perfekt med ett extra kylskåp när det vankas stormiddag.


Det är lågt i tak i källaren och en vän till oss hjälpte till att kapa dörrarna på höjdes så att de passar. Dörren till vänster är alltså in till det blivande somrummet och den högra dörren leder till ett blivande förråd. Uppe vid taket syns också den låda som löper längst båda lånsidorna. Där i ligger alla kablar mellan den tekniska utrustningens olika delar. Pluttarna på framsidan är lysen.

Racket målades svart och kändes lite tråkig. Därför sågades mönstret ut och bakom ligger det idag en lysslang. Men ni kanske kan ana färgen på rummet...


Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar