28 juni 2009

Nu har vi gräs!

Förrutom att hänga på musikfestival har det hänt lite med vårt hus. I torsdags morgon anlände gräset till våra kompisar, som också skulle lägga gräs, så det var bara att åka med släpkärran och hämta.


Två vändor med släpet räckte. Först tänkte vi att det skulle ta lång tid, men det gick väldigt smidigt. Mias brorson Eric var också med och hjälpte till. Men det var väldigt varmt, mer är 20 grader. Mia var slarvig när hon smörjde ryggen och brände sig därför på axlarna..... men fint blev det.


Så nu ligger den där grön och fin nästan överallt. Eftersom det var så varmt så brändes gräset på vissa ställen. Men det hände sist vi lade rullgräs också, men det tar sig med tiden.


Så nu skla det vattnas, vattnas och vattnas. Tre veckor bör gräsmattan få ligga ifred innan man börjar gå på den. En sak att bocka av på vår att-göra-denna-sommar-lista.
Självklart var det inte bara att rulla ut gräset. Det var hårt arbete med att jämna ut jorden och få det så slätt som möjligt, men det är roligare att skriva om slutresultatet :)
Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar