09 juli 2009

Bye bye Candy

När vi köpte vårt hus ingick en tvättmaskin. Den var i stort sett ny och hette Candy. Vi hade tidigare aldrig hört talas om det märket tidigare och var misstänksamma. Först fungerade den hyfsat bra, men den kunde inte hantera den mängd av tvätt som en småbarnsfamilj genererar. Och vi började ogilla Candy. sen slutade den att tömma spolvattnet ordentligt och tvätten luktade unket även om den var ny tvättad. Vi började hata Candy.

Ja då kunde vi inte tvätta. Men Mias mamma har ställt upp med att hämta vår tvätt, tvätta den och lämna tillbaka den blöt på galgar ( sååååå lyxigt). Och då har vi inte varit super stressade över att fixa en ny tvättmaskin. Plus att det var väldigt mycke som fixades hemma samtidigt.

Men i förrgår tröttnade Sven och åkte och köpte en ny tvättmaskin. Så nu bor det en ny, fin, ren tvättmaskin med många olika program hemma hos oss. Den står tillfälligt (eller detn kommer nog stå där ett par år...) i pannrummet i väntan på att tvättstugan ska byggas. Dock har vi inte provat den än eftersom vår privata tvättservice har hämtat all vår lorttvätt ;)

Så nu står Candy där ensam och vidrig i källaren. När det hiskeliga regnovädret gett sig ska Candy flytta. Till soptippen!!

Bild: privat

1 kommentar:

  1. Vad härligt med en helt ny och fräsch tvättmaskin!

    Kul att du är med och tävlar om ett babellfat på min blogg, ser även att du länkat - kul! Det innebär ju även att du har dubbel vinstchans :) Lycka till nu!

    SvaraRadera