06 juli 2009

Vad händer?

Nu har det varit dåligt med uppdateringar. Anledningen är jobb, renovering, fint väder och familj. Som vanligt ungefär.

Som vi tidigare skrev om så har vi inget badrum längre, men det funkar riktigt bra ändå. Vi har ju en nyrenoverad toalett på övervåningen där vi har alla badrumsgrejor och så duschar vi i källaren. Att det är mycket sågspån och allmänt stökigt är hela familjen redan så van vid.


Så här ser vår högst provisoriska dusch ut. Men antagligen kommer den att bli mer och mer permanent eftersom renovering i princip alltid drar ut på tiden. Dessutom ska vi ju inte ens börja med badrummet än. Dock har vi satt in den nya badrumsfönstret, men mer om det i ett annat inlägg. Innan vi tar tag i badrummet ska det fixas med panel och ett till fönsterbyte, samt lite trädgårdsjobb. Dessutom har vi väldigt många mindre påbörjade projekt som vi aldrig tagit tag i att göra klart ( se listan projekt i pipeline i högra spalten). Mia har tänkt att beta av några sådana denna sommar, men får Sven för sig att starta något nytt projekt så blir det väl inget av med.

Vi har påbörjat förberedelserna inför panelbytet, men bilder på det kommer en annan dag då vädret är lite bättre. Detta är sista jobb veckan innan semsester etapp 1 så vi hoppas komma lite framåt under de veckorna.

Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar