23 juli 2009

Span från Eskilstuna

När man är iväg på resa så kan man ju inte låta bli att kolla in snygga grejor och smarta lösningar. Här kommer lite inspiration från Eskilstuna.

Hotellet vi bodde på var en ombygd industrilokal som låg på ett gamalt industriområde som blivit mer av ett kulturcenter. Alla husen har behållt den gamla stilen och alla namn och nummer var upplysta på fasadena. Mycket snyggt och en poäng till Sven i en fråga vi funderar på, och som ni kommer at få se någon gång någon månad.

Det fanns en del utrymmen på hotellet som användes regelbundet, men som ända skulle vara smakfulla. Istället för draperier hade de satt upp fransgardiner i guld/brunt/beige som passade perfekt till all övrig inredning. Smart idé som var riktigt snygg, även om korten blev helt kassa.

I foajén fanns det en gammal öppen spis. Den var guldmålad. Guld är inte alls Mias färg, men det var riktigt snyggt mot de vita kalkväggarna och tapeterna som gick i oxblod och metall.

Sist, men absolut inte minst aktuellt var ovanstående balkonginspiration. Inte så speciellt snygg balkong, men staketet föll Mia i smaken. Balkongen i Dalarna ska rivas och byggas om. Det kommer bli ganska mycket trall med staket på tomten och man vill ju verkligen att alla staket ska se likadana ut. Så balkongens räcke kommer att bestämma form och utseende på alla kommande staket.
Bilder: privat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar