10 juli 2009

Krokar och hängare

Via en annan blogg fick Mia nys på krokarna nedan. Och blev helt kär. Såå coola.


Krokarna heter Pushpin wall hooks och finns i vit, rött och svart. Dom kostar 89 kronor styck, är 5 cm breda och går att köpa hos Inredning.nu
Tänkte visa några andra krokar och hängare som är snygga och fungerar lika mycket som en inredningsdetalj.

Den här hängar som man skulle kunna förväxla med konst heter Hook Man och är designad av Kikkerland. Går även den att köpa hos Inredning.nu och kostar 279 :-

Dear deer fanns tidigare i gjutjärn. Nu har det kommit en ny variant i Polystone och utbudet av färger har också utökats. Kan nu köpas i svart, vit, silver, grön, röd eller i rosa. Köp den för 125 :- hos Bluebox. Observera dock att om du har den gamla varianten så överensstämmer inte färgerna med de nya.
Även barn ska få ha snygga hängare. Här syns en Funnymal i gult. Finns också i vitt och rött, men då är figuren annorlunda. Bluebox är återförsäljare och hängaren kostar 199 :- styck.


Offside Coat rack heter den här riktigt coola hängaren som är designad av norskan Runa Klock. Köp den hos Bluebox för 495 pix.

När vi är inne på snygga hängare måste jag ju såklart återigen visa den snygga och faktiskt praktiska hängaren som Sven tillverkat. Mycket nöjd med den och den passar perfekt i vårt sovrum.

Bilder: från återförsäljarna och privat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar