28 juli 2009

Fönster shopping

Vi har ju bytt, och håller på att byta, lite fönster. Vi har handlat dessa online på Bygghemma. De fönster vi har köpt, och även altandörren, har tillhört sortimentet Lagerförda fönster/fönsterdörrar. Fördelen med dessa är att de lämnar företagets lager inom 24 timmar. Som exempel beställde vi ett fönster och en altandörr sent på torsdag kväll förra veckan och varorna lämnades på vår gård måndag förmiddag. Smidigt och otroligt enkelt!


En annan otrolig fördel med dessa fönster är att man kan köpa till någonting som heter Adjufix karmskruvspaket. Fabriken förborrar och monterar hylsor som underlättar montaget väldigt mycket. Hur hylsorna ser ut och hur de monteras syns på bilden nedan.

Det är svårt att förklara med ord hur monteringen förenklas, men vi ska ta kort på det nästa gång vi sätter in ett fönster och göra ett eget inlägg om det. Adjufix kostar 219 kronor per paket och det är värt varenda krona. Ja frakten är också gratis om man beställer varor över 2000 kronor, vilket är väldigt lätt gjort.


Bilder: Bygghemma.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar