18 januari 2010

Dags att börja köksplanera

Sven och Mia jobbar väldigt olika när det kommer till renovering. Sven gör och löser under tiden, menad Mia vill planera i oändlighet. Eftersom Sven har fler vakna timmar i huset, och ofta när Mia jobbar, så händer det inte allt för sällan att Sven helt enkelt börjar att riva någonstans och på så sätt drar igång ett projekt. Just nu är risken för det överhängande. Badrummet står och stampar, lekrummet är beroende av badrummet och Sven känner sig rastlös. Eftersom köket står näst på tur så kanske köket någon dag får ett besök av yxan eller kofoten.

Planerna för köket är i stora drag klar. Utformningen av köket, vita väggar (chockerande), svart eller mörkt golv, högblankt vitt kök och vita vitvaror. Men vilket golv? Stänkskydd? Var ska uttagen sitta? Hur löser vi fläktproblemet? Osv..... Antagligen dags att ta tag i dessa frågor snarast. Jobbigt och opraktiskt att lösa allting när problemet uppstår.

Så bloggen kommer att få bli lite av samlingsplats för vårt rekande, letande och spanande över köksrelaterande saker. Start imorgon.

1 kommentar:

  1. Tänk att vi är förbi det där.... :-), till och med bänkskivan är beställd! Jo vi vet vi ska få allt på plats osså! Men det är färdigtänkt så här långt! Och kul att vi har samma tänk men tvärtom :-)

    SvaraRadera