19 januari 2010

Köksspaning del 1, köksstommar och luckor

Precis som utlovat kommer idag första delen i Mias köksspaning. Idag avhandlas själva stommarna och luckorna. Eftersom det är bestämt att det ska bli ett vitt kök så behövs det ingen färgspaning, men form och funktionsspaning kan man aldrig få för mycket av. Det är slående hur många smarta och innovativa ideér det finns och det enda som hindrar oss är det begränsade utrymmet och den tråkiga plånboken. Egentligen har vi bestämt oss för att sätta in ett kök från IKEA, nämligen stommarna Faktum och med luckan Abstarkt vit högblank. Men här kommer i alla fall några bilder på snygga vita kök.






2 kommentarer:

  1. Det är fantastiska kök du visar. Men jag tror det blir snyggt även med IKEA. Vill da ha lite inspirationer om diskbänkar i rostfritt kan du ju titta in hos mig.Att fråga om priset kostar ju ingenting ;-)
    Lycka till med renoveringen / ela

    http://neonelakitchen.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Ni vet väl att det finns firmor som gör luckor till IKEA stommar? Tex www.diffrey.se och www.studio10.se
    IKEA kommer också snart med ett nytt köksplaneringsprogram. Glöm inte det där med bänkskiva. IKEA kan inte göra så lång skiva + att med laminat så har dom en ful täcklist uppe på bänkskivan vilket andra inte har.

    SvaraRadera