03 februari 2010

Easy cover på plats

Nu är all easy cover på plats i lekrummet. Sven har även gått över alla väggar inklusive garderoberna med ett lager grundfärg. Tidigare idag målade han sista vändan med takfärgen så taket är helt färdigmålat. Otrolig skillnad på en gång med ljusa väggar (om än lite randiga) och ljust tak.

Nu är nästa steg att måla klart väggarna, måla runt fönstret, slipa trädetaljerna på de gamla inbyggda garderoberna, måla dessa trädetaljer, måla med magnetfärg på garderobsdörrarna och måla dom. Sen är det roliga kvar: måla en väggmålning och inreda!

När det ändå var tapetsering som gällde så tog Mia tag i en grej som aldrig blivit av. Hon tapetserade den sista väggen runt den inbyggda bokhyllan på övervåningen.

Annars har vår vvs-kille gåttoch dragit på sig ett ryggskott. Suck. Visst skulle en annan på företaget kunna fixa vårt badrum, men det är så bra att ha samma kille jämt. Det är mycket krångliga lösningar och vi har tänkt ut allt vi ska fixa och hur det ska göras med "vår" kille. Så det är bara att vänta...

För övrigt så totalratade Mina-My tapeterna i förra inlägget...



Bild: privat

1 kommentar:

  1. Tycker också att det är bra att ha samma vvs-are så man slipper förklara allt igen.

    SvaraRadera