01 april 2009

Påsken marscherar in

Påsk har inte varit någon högtid (?!) som vi lagt någon vikt vid. Men i och med att Mina-My blivit mer medveten om saker och ting samt att barnen jobbar med påskpyssel på dagis så går det inte att undvika längre. Påsken ska flytta in hos oss. Påsk-saks-kartongen är inte den största så lite inköp är nödvändigt.... och Mia är jätteledsen för det ;)



Hittills har ovanstående skål köpts. Tanken är att den ska fyllas med snuskigt, men färgglatt påskgodis framåt påskhelgen. Material till påskpyssel har också köpt. Till helgen ska Mia, Mina-My och en av Mias kompisar med barn komma och påskpyssla.

Kort på en av påskliljorna har ju redan visats på bloggen. Efter att lite krokusar planterats och påskriset tagits in så kommer det fler påskiga bilder. Vi funderar även på att bjuda in lite folk till påskmiddag och i så fall kanske det kommer lite dukningsbilder..


Bild: privat

1 kommentar:

  1. Första besöket här, men lär inte bli det sista. Här finns ju massor med fint och inspirerande! Gillar att ni har handfasta tips till oss med tummen mitt i handen... /Kram Cecilia

    SvaraRadera