10 april 2009

Vårstädning på tomten

Idag har hela familjen varit ute på gården och städat. Vi har burit undan gamla plankor, allehanda skräp, trasiga presenningar och en gammal stege.


Trots en överfull släpkärra så fick vi ihop en stor hög med skräp som också ska slängas. Och då har vi inte ens kommit runt huset.


När man går runt i vårvädret så vill man bara köra igång och fixa ute. Vi har ju ingen trädgård på grund av bland annat dräneringen, så vi har mycket som behöver fixas.

Denna sida på huset är den skuggiga på den annars så soliga tomten. Vi har förberett för ett trädäck i marknivå där vi något år kan fika i skuggan. De stora stenarna är två av alla stenar som vi var tvungna att gräva upp när vi skulle dränera. Framför stenarna ska det bli en rabatt. Vår första rabatt. Längst fram syns också lite av det rullgräs som vi lade ut förra hösten. ja men varför la ni inte ut gräs på hela tomten då? Jo det hade vi gjort om vi fått mer. Det var så att vi fick en pall med rullgräs som vi lade ut. Resten ska vi så på traditionellt vis.

Ja nu var det länge sedan som det kom några inlägg med lite mer bygg eller tips, men det ligger ett par i pipeline. Det behövs dock lite kalibrering mellan Mia och Sven och det har varit lite svårt att hitta tid. men snart så..

Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar