14 april 2009

Sven tittar främst på funktion och coolhetsfaktor. Mia tittar på färg, form och snygghet. Det är inte så ofta vi är 100 % överens. Nu har vi nyss bytt elskåp, men om vi hade haft möjligheten att köpa följande varianter så hade det fallit både Sven och Mia i smaken.


Företaget som tillverkar dessa skönheter är Emedius och de skriver själva så här sin hemsida: "Äntligen finns det elskåp som man inte behöver gömma undan i en trång hall eller ett språng. Ius är anpassad för det moderna hemmet där designen gör att du gärna låter elskåpet vara en cool detalj av inredningen. Precis som alltid låter vi funktionen stå i centrum. Därför är insatsen både fällbar och borttagbar, för att det ska bli så enkelt att komma åt som möjligt. Noll och jordutrustning är redan monterade och följs med när insatsen fälls ut".
Det är inget fel alls på vår central, den är vit och stilren, men ordinär. Dessa bilder fick dock Sven att spinna på om hur han kan måla om vårt skåp och vilka detaljer som inte går att måla. Nu är det ju väldigt långt fram i tiden vi ska fixa källaren, men en pimpning av elcentralen kanske kommer snabbare än så.....
Bilder: Emedius
Jävla skit blogspot. Tänk att det ska helt omöjligt att få bilderna där man vill...... Grrr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar