24 mars 2009

Det var en bra helg..... och tapetfunderingar

Helgen var för Svens del mest jobb. För Mia och Mina-My var det mycket rensa, sortera, städa och fixa till. Mina-My har grejat till i sitt rum och sover numera där. Jippi! säger mamman och pappan. Dessutom var söndagen fullspäckad med roligheter. Fört en sväng till Mias kompis och hennes bebis (som nästan inte är bebis längre, men Mina-My tycker alla är bebisar) . Dom har möblerat om så vi kikade på det, fikade lite och barnen roade sig själva ;) Efter det så var Mia, Mina-My och mormor på teater. Det var en lokal barnteatergrupp som satt upp en pjäs som byggde på några av Astrid Lindgrens figurer med mycket sång. Väldigt uppskattat av alla barnen i salongen. Efter middag så kom en annat kompispar och deras bebis (som är bebis även enligt Mia) förbi. Vi hade gjort fruktsallad med glass och dom hade med sig sockerkaka med choklad. Det hela avslutades med en Beck film. Mycket bra helg!


Ja annars så har vi börjat fundera på tapet i hallen på ovanvåningen (som senare kommer vara föräldrarsovrum när ett eventuellt syskon kommer). Den tapet som först blev favorit är denna.

Bild: nordsjoidedesign.se

Den kommer från kollektionen Moda och tillverkas av Intrade. Silver, svart, vit och grönt är verkligen familjens färger. Men så såg Mia en annan tapet på en av hennes favorit bloggar (http://fixaodona.blogg.se/) och då körde den nog förbi den första favoriten.

Bild: tapetorama.se

Denna heter Grove garden och kommer från Osborne & Little. Egentligen är röd inte någon favoritfärg för Mia, men den bilden som hon först såg denna tapet på övertygade henne. Vita väggar, vitt tak, vitt golv och denna tapet med svarta detaljer i rummet. Kluven.... Eftersom detta rum inte ligger först i pipeline så hinner vi säkert ändra oss igen. Men när man hittar en tapet man gillar så vill man sätta igång med det rummet direkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar