21 mars 2009

En tur till IKEA

Igår tog Mia ledigt på eftermiddagen eftersom hon jobbat mycket övertid. Den eftermiddagen använde vi till att åka en sväng till IKEA. Förrutom en hel hög ramar, fmå örvaringslådor till Mina-My och blandat småkrafs så köpte vi en Billy bokhylla som ska bli inbygd på övervåningen. Som vi tidigare skrivit så är en Louis Ghost en drömköp, men ack så dyrt. Så som substitut för en sådan så köpte vi denna:




Inte lika snygg, men det blev riktigt bra när vi ställde den i sovrummet. Mina-Mys rum ska storstädas och fixas till. Just nu är allting urplockat och vi ska bara plocka tillbaka sådan som hon verkligen leker med. För att göra allt detta lite roligare så fick hon själv välja lite grejor på IKEA. Här kommer ett axplock av vad hon valde.


Ett bord som hon ska ha sitt dockhus på.

Att ha lite grejor i.

En rosa blommig lampa till fönstret.

En nattlampa som hon kan trycka på om det blir lite läskigt på natten....

Det är så kul när hon blivit så stor att hon kan titta på olika alternativ, fundera vad hon vill ha och välja. För att vi skulle vara lite pedagogiska så fick hon betala själv också. Om jag orkar ta lite kort i helge så kommer det ett inlägg från sovrummet, köket och kanske ett från sorteringskaoset.

Bilder: IKEA.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar