22 mars 2009

Sovrummet, the transformation del 2

Som tidigare nämnt så målades golv, väggar och tak vita. Nog för att Mia älskar vitt med så här kalt och sterilt såg det ut innan möbler och piff flyttade in.




Sängen och byråarna hade vi sen förrut. Sven hade bestämt sig för att accentfärgen i sovrummet skulle vara grön och har han bestämt sig för något så gör det inte att övertala honom om något annat. men så var vi in på Hemtex och hittade kuddar i orange och grått samt en snygg orange filt. Så då blev det orange istället. Förrutom kuddar och filt har vi också inhandlat överkast från Åhlens, matta från Rusta, blommor från Blomsterriket, stol och skrivbordslampa från IKEA samt taklampa från Ljuspunkten. De oranga detaljerna som förut fanns i matsalen fick flytta upp en våning till sovrummet.






Den här tavlan är i plåt och den har Mia fått från sin systerson Dennis. Färgmässigt passar den perfekt och så är den ganska rolig också även om det budskapet inte alls är applicerbart på Mia ;)
Nu fattas det lite tavlor, fönstret ska målas när temperaturen tillåter det och sedan ska en svart rullgardin upp i fönstert.


Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar