24 mars 2009

Mia ska köpa, Mia vill köpa och Mia vill att Sven ska bygga...


Mia ska köpa
Nu när pallen i hallen fått ett nytt användningsområde som nattduksbord så påminns vi flera gånger om dagen om hur nödvändigt det är att ha en pall i en hall. Av en slump ramlade Mia över denna pall som är helt i familjens smak. Enkel, svart och ruskigt billig. 99 pix på Åhlens. Som hittat!


Bild: Åhlens

Mia vill köpa
En annan sak som Mia saknar är förvaring åt alla inredningstidningar. De ska inte stoppas undan i något skåp. de ska finnas lättillgängliga och gärna på ett sätt så man ser de snygga framsidorna. Detta tidningsställ finns på flera olika Åhlensvaruhus, men inte det i vår stad. Men snart ska jag till Göteborg på jobb och då ska jag nog köpa ett par....eller ett dussin.

Bild: Åhlens

Mia vill att Sven ska bygga
Trädgården runt huset är ingen trädgård utan en grovplanerad jordplan. Därför ska det snart börja att planeras för hur trädgården ska växa fram. Grovt sett vet vi hur vi vill ha det men sen ska det praktiskt gå att lösa inom vår budget. På en annan blogg som Mia läser (http://homey.se/) så såg hon dessa rumsavdelare för trädgården.

Bild: dedon.de

Det är det tyska företaget Dedon som tagit fram denna produkt. Företaget är specialicerade på exklusiva utemöbler och det finns nog inte plats i budgeten för denna rumsavdelaren. Men Mia som är optimistisk och har en stor tilltro ( !? ) till sin sambo tror att något liknande kan han nog svetsa ihop bara hon gör en bra ritning. Återstår att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar