28 mars 2009

En kickoff

Mia var på kickoff med sitt jobb i torsdags. Det var ett heldagsevent i Örebro. I vanliga fall brukar det finnas ganska många häftiga möbler, smarta lösningar eller snygga färgkombinationer att ta kort på, men inte denna gång. Mia hade laddat kameran och var taggag, men besvikelsen var stor.


Detta är kanske inte tillåtet, men Mia var tvungen att ta kort på de symboler som motsvarar de fyra olika trafikslag som myndigheten arbetar med. Snygga, färgglada och lätta att förstå vad de står för. Eller?

Alla deltagarna hade en större paus mellan konferens och middag. Då var det ett gäng som gick ner på sta´n och tog en öl. Puben låg bredvid Örebro slott. Slottet var väldigt vackert.



Puben ingår i en kedja är en klassisk irlänsk eller engelsk pub. Tapeten ovan satt vid det bås där Mia satt. Bilden är usel. Bottenfärgen var grön och medaljongerna var i tjock sammet.


Lokalen där själva konfererandet och kvällens middag hölls var egentligen en idrottsanläggning med väldigt högt i tag. Lamporna på kortet ovan hängde efter ena väggen ovanför de portabla barerna. Påminner om utomhuslampan som IKEA sålde i somras, men dessa var mer än 1 meter höga.

Bilder: privata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar